Modele kepucesh 2016

por

Dekoltetë me Maje janě doit avoir për pranverë/verë 2016 te cilat Kane shume Sukses, janě modeli i pare qe zgjidhen nga Blogger dhe nga fashionistet ne te Errësira Boten Duke je kombinuar me pantallona te gjera. Maja e këpucëve BIE ne SY përtej bordurës se pantallonave Duke i dhënë veshjes një pamje elegante. Modelet ne ngjyre te zeze janě me te thjeshta per tu kombinuar por Edhe ATO ne ngjyre nue. Nëse keni gjetur një punë të përshtatshme, kërkoni prej punëdhënësit ofertën e Punës, përkatësisht kontratën Konkrete të kualifikimit profesional. Kjo duhet të përmbajë të dhëna të PLOTA për punëdhënësin dhe punëmarrësin (emrin e plotë të punëmarrësit dhe punëdhënësit përkatësisht të kompanisë, adresën, të dhënat e kontaktit) dhe të marrëdhënies së Punës (fillimi i kontratës-JO para datës 01.01.2016), lloji i kontratës, paga Bruto, orari i Punës, Koha e pushimeve, shërbimet e vëçanta). Këshillohet të përpilohen së Paku tri kopje të njëjta (të nënshkruara nga punëdhënësi i ardhshëm dhe Ju personalisht) të ofertës së Punës me Karakter detyrues, përkatësisht të kontratës së Punës ose kualifikimit profesional. Jam i interesuar par Pune.. Si Mund te SADF me ju… ose me kontaktoni…

0675564612 0038971611474 par Pun Jam interesun me diplam kranit me BAGERA me gjitha llojet e ma1inav gjithë moi. provoj Pune te ndertmit per CDO jeu de mots per ne gjermani pres pergjigje PSH Jam eduardi Jam agronom EDH Murator kerkoj Pun FLM par mirkuptimin Jam 35 vjec Jam i cualifikuar ne Armatura dhe punim hekuri Kam punuar PREI 12vjet ne Itali Kam leJe qindrimi PA Limit dhe patente Italiano ce, de, kerkoi punesim. Grazie Profesjoni im Murator krkoj Pun ne gjermani pres ni prgjigjje Jam i interesuar per Pune ndertimi Kam punuar ne greqi Shum vite Pershendetje, Jam 31 vjec Kam mbaruar shkollen par ekektricist, Kam 11 vjet eksperience Pune, Punoj dhe me ORAR te zgjatur 0694729168 falemindetit pershendetje. Erdi Jam i intetesuar per Viz dhe Pune ne gjermani me shkruaj dhe me ler nje Numer APO adres prshendetje kerkoj Pune par kujdesjen e moshuarve. tuaj prespergjigjien. Ju Faleminderit kerkoj Pun ne gjermani Jam i profesionum per ne kafic Jam Aurel Meco Jam 22vjec dhe Kam mbaruar Kurs nje vjecar per guzhnjer dhe Dua te aplikoj par Pune ne gjerani Profesioni je suis eshte elektricist. Kam MBI 20 vite Pune. Kam punuar ne shume Objekte. Kam punuar nga shqipera Deri ne Afrik.

Jam ne gjendje te beje gjithë cka. Ju lutem me merni ne konsiderat. mbetem me shpres. Nr Tél; 0684141824. Vlore-Albanie. Punetor Jam savatimesh me ekperienze te gjate. Kerkoj te punesohem ne gjermani. Ju lutem me jepni nje pergjigjje, Faleminderit. . ku ke Bere dokumentat TI. Ne cfare qyteti.

Sepse Jam e interesuar Soni Zogu… pershendetje Jam I interesuar par jeu ne Gjermani.. profesjoni im Esht per ne ndertim veshje shtepish me shkum deti kapot.. Si dhe shofer kamjoni.. FLM pershendetje.

Share

Recent Posts